Spanvall Spreader

Hos Spanvall er vi dedikerede til at levere innovative og effektive løsninger til dyrestrøelse med vores Spanvall Spreader maskine til Broiler Bedding.

Opnå 1 cm lag Broiler Bedding

Vores Big Spreader er specielt designet til at hjælpe dig med at opnå det optimale 1 cm lag af Broiler Bedding, som er essentielt for at opretholde et sundt og produktivt miljø for både dine slagtekyllinger og arbejdsmiljøet. Spreader’en sikrer en ensartet og præcis fordeling, hvilket gør den til et uundværligt værktøj i ethvert slagtekyllingehus, ved brug af vores store baller af Spanvall Broiler Bedding.

Hvorfor vælge Spanvall Big Spreader?

  • Præcisionsspredning: Vores Big Spreader er designet til præcision, hvilket sikrer, det nøjagtige 1 cm lag strøelse, der er afgørende for fugtkontrol og dyrevelfærd.
  • Brugervenligt design: Brugervenlighed er i centrum af vores design. Big Spreader kræver kun én person til at betjene, hvilket gør strøelsesprocessen nemmere og sparer dig værdifuld tid og arbejdskraft.
  • Hurtighed og effektivitet: Med evnen til hurtigt at dække hele huset maksimerer vores Big Spreader produktiviteten, så du kan fokusere på andre vigtige aspekter af gårdens drift.
  • Alsidig installation: Big Spreader er nem at montere på enhver traktor.

 

Spanvall Medium Spreader og Mini Spreader

Udover vores Big Spreader tilbyder vi også Medium og Mini Spreaders, som er designet til at imødekomme forskellige gårdstørrelser og behov.

Mini Spreader

Perfekt til vores små baller af Spanvall Broiler Bedding, vores Mini Spreader leverer samme præcision og effektivitet i en kompakt størrelse. Den er ideel til lavere huse eller specifikke områder, hvor større udstyr ikke er praktisk, eller huse med flere etager.

Medium Spreader

Vores Medium Spreader er designet til at passe til Bobcats og tilbyder en alsidig løsning til mellemstore huse. Den sikrer samme højkvalitets spredningskapacitet, så du kan opnå det perfekte lag af strøelse, uanset størrelsen på dit udstyr.

Big Spreader Medium Spreader Mini Spreader